After Shave, Face Ceram & Shaving Gel

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Basic Features

  • Skin type: Normale
  • Usage: Hidratim

After Shave : Balsam i lehtë trajtues për fytyrën. Me ekstrakt nga caj i bardhë bio. Redukton irritimin e lëkurës dhe e qetëson atë pas rrojës. Hidraton dhe trajton.😍

Shaving Gel : Shkumë rroje e butë, për një proces të kujdesit ditor. Përgatit lëkurën dhe mjekrrën për rruarje. Shkumë për aplikim të thjeshtë në lëkurë. Lehtëson rrëshqitjen e briskut në lëkurë dhe mbron nga acarime🤩🤩

Face Ceram; Krem Anti-stres. I lehtë dhe i freskët për fytyrën. Ofron freski për lëkurën e meshkujve. Hidraton dhe gjallëron🤗