ACTIVATING SERUM PER QERPIKET

Basic Features

  • Water-resistant: Jo
  • Result: Gjatësi
  • Color:

Brand

  • Brand: LR

~ACTIVATING SERUM PER QERPIKET.
•SERUM PER QERPIKET, MIQESOR NDAJ LEKURES ME NJE KOMPLEKS PERBERES AKTIV STIMULUES TE RRITJES.
•E PROVUAR PER TE ZGJATUR DHE TRASHUR QERPIKET.
•QERPIKET DERI NE 35% ME TE GJATE NE VETEM 6 JAVE.
•REDUKTON HUMBJEN E QERPIKEVE DHE OFRON DENDESI MAKSIMAL TE TYRE.