Absolut Repair GOLD

Basic Features

  • Quantity: 500ml
  • Usage: Riparim

Brand

  • Brand: L'Oréal Professionnel

Shënime

  • Përdoret në cdo 3 larje

Maska e parë profesionale me një teksturë krem xhel I lë flokët 7 herë më të shndritshëm më te bute dhe plotësisht të rinovuar 

Formuluar me Gold Quinoa dhe Proteina Gruri Për flokë 77% te rikuperuar 

Produkte të ngjashme nga MY PARIS