Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

( Abonim ) Mind Master Formula ( Red & Green) 5 cope

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in germany

Jetojeni jetën tuaj në mënyrë aktive dhe plot energji!
Puna, familja, sporti dhe koha e lirë ndonjëherë mund të jenë rraskapitëse. Është e rëndësishme të siguroni ekuilibrin me lëndë ushqyese me vitamina të dobishme dhe gjurmë të elementëve në mënyrë optimale.
Mind Master furnizon mikrolëndë ushqyese të rëndësishme të cilat kontribuojnë në:
• shkëmbimin normal të energjisë
• funksionimin normal të sistemit nervor
• funksionimin normal mendor 
• reduktimin e lodhjes dhe mungesën e energjisë 
• funksionim normal konjitiv 
• mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Mind Master ju shoqëron gjatë ditës: në punë, në shkollë, në universitet, në sport etj.
Kontributi juaj i përditshëm për një furnizim ideal me lëndë ushqyese gjatë një stili jetese aktiv!

500 ml