( Abonim) Aloe Vera Drinking Xhel Intense Sivera me Hither 3 cope

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in Germany


Një specialist i vërtetë për mirëqenien tuaj: 

-Aloe Vera Drinking Xhel Intense Sivera me ekstrakt hithre dhe mjaltë të vërtetë.
Aloe Vera Drinking Xhel Intense Sivera kombinon efektet pozitive të Aloe Vera-s me ekstraktin e hithrës. 

- Ndihmon ne funksionimin normal te zemres dhe qarkullimin e gjakut.

- Siguron vitamine C dhe mbeshtet thithjen e hekurit.

- Ul yndynat e keqija ne gjak,   hipertensionin, etj.

Ambalazh 1 liter