( Abonim) Aloe Vera Drinking Xhel Active Freedom 3 cope

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Specialisti i lëvizjes
Aloe Vera Drinking Xhel Active Freedom është mbrojtja më e mirë për një sistem normal muskulo-skeletal.
Për të mbajtur mirë gjymtyrët është e domosdoshme të lëvizësh rregullisht dhe të furnizosh trupin me lëndët më të rëndësishme ushqyesve. 

*Ofron një kombinim optimal të përbërësve aktivë për të ndihmuar sistemin lëvizës.
LR e pasuron xhelin e gjethes Aloe Vera me vitaminat C dhe E. Vitamina C ndihmon funksionimin e eshtrave dhe nyjeve dhe forcom sistemi tuaj lëvizës. Nyjet tuaja do t'ju falënderojnë për lëvizjen e rregullt në kombinim me Aloe Vera Active Freedom!

Ambalazh   1 Liter