5 In 1 Beauty Elixir

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Shënime

  • Konsumohet 1 shot në ditë nga kutia që përmban 30 copë sa për 1 muaj.

Një shot 5 in 1 për meshkuj në ditë siguron për një kohë të gjatë.

1 Më shumë energji:  Mbështet metabolizmin dhe siguron më shumë energji gjatë ditës.

2: Lëkurë të bukur: Lëndët ushqyese të vlefshme ruajnë strukturën e lëkurës dhe mbështesin formimit e kolagjenit për të reduktuar rrudhat.

3 Flokë të fortë: Përbërsit aktiv veprojnë në rrënjën e  flokë përbrenda dhe kështu mbështetet struktura e flokëve.

4 Muskuj Tërheqës: Mbështet metabolizmin e energjisë dhe funksionin e muskujve.

5 Potencë të Shëndetshme ; Formimi natyror i testosteronit mbështetet dhe niveli i testosteronit ruhet.