Zgjidhni variacionet qรซ doni tรซ shtoni nรซ shportรซ

๐’ซ๐’ถ๐“ƒ๐“‰๐’ถ๐“๐“๐‘œ๐“ƒ๐’ถ ๐“‚๐‘’ ๐’น๐‘’๐“ˆ๐’พ๐‘”๐“ƒ

Brand

  • Brand: Zara

Basic Features

  • Style: Pantallona

Pantallona Zara, vijne me dizenjo , me dy masa 38 dhe 40, te ngjeshura dhe ne fund vijne te hapura.