Ona beauty LR logo

Health and Beauty më shumë cilësi për jetën tuaj, Produkte 100%🇧🇪 ,Pas këtij pretendimi,ne u ofrojmë klientëve tanë shumë produkte natyrore me cilësi të lartë të perpunimit të Aloe Vera

WOMAN PHYTO /KAPSULA PER TE MBESHTETUR MENOPAUZEN

•OFRON MBESHTETJE GJATE MENOPAUZES. •KOMBINIMI I VLEFSHEM I PERBERESVE KONTRIBUON NE MIREMBAJTJEN NORMALE TE KOCKAVE. •PERMBAN IZOFLAVONE NGA TERFILLI I KUQ , VITAMINA D DHE KALCIUM. CMIMI : 3.850 LEKE

WOMAN PHYTO /KAPSULA PER TE MBESHTETUR MENOPAUZEN