Ona beauty LR logo

Health and Beauty më shumë cilësi për jetën tuaj, Produkte 100%🇧🇪 ,Pas këtij pretendimi,ne u ofrojmë klientëve tanë shumë produkte natyrore me cilësi të lartë të perpunimit të Aloe Vera

REISHI PLUS / KERPUDHAT E JETEGJATSISE

•MBESHTET FUNKSIONIN E ENEVE TE GJAKUT DUKE KONTRIBUAR FORMIMIN NORMAL TE KOLAGJENIT. •MBESHTET METABOLIZMIN E ENERGJISE DHE MBRON QELIZAT NGA STRESI OKSIDATIV . CMIMI : 5.390 LEKE

REISHI PLUS / KERPUDHAT E JETEGJATSISE