Ona beauty LR logo

Health and Beauty më shumë cilësi për jetën tuaj, Produkte 100%🇧🇪 ,Pas këtij pretendimi,ne u ofrojmë klientëve tanë shumë produkte natyrore me cilësi të lartë të perpunimit të Aloe Vera

FIBER BOOST/ FIBRA DIETIKE KUNDER URISE

•PARANDALON DESHIREN PER URI . •PERMBAJTJE E LARTE E FIBRAVE NGA 3 BURIME TE NDRYSHME : MIELL NGA FARAT AKACIE , MIELL GUAR DHE MIELL KONJAC. •JU NGOP ME PAK KALORI. •SHTESA PERFEKTE E NJE DIETE ME PAK FIBRA. •ME PAK KALORI ME EMBELSINE NATYRORE TE STEVIA . CMIMI: 3.390 LEKE

FIBER BOOST/ FIBRA DIETIKE KUNDER URISE