Ona beauty LR logo

Health and Beauty më shumë cilësi për jetën tuaj, Produkte 100%🇧🇪 ,Pas këtij pretendimi,ne u ofrojmë klientëve tanë shumë produkte natyrore me cilësi të lartë të perpunimit të Aloe Vera

EMERGENCY SPRAY / SPRAJ I NDIHMES SE SHPEJTE

SPRAJ PER R GJITHE TRUPIN •ME 83% XHEL ALOE VERA , 11 ESENCA BIMORE DHE EKSTRAKT NGA DYLLI I BLETES . •VEPRON SI SHTRESE MRBOJTESE MBI LEKUREN E ACARUAR, TE CILEN E QETESON DHE FRESKON . •PA SULFATE DHE VAJRA AROMATIKE. CMIMI:2.790 LEKE

EMERGENCY SPRAY / SPRAJ I NDIHMES SE SHPEJTE