Ona beauty LR logo

Health and Beauty më shumë cilësi për jetën tuaj, Produkte 100%🇧🇪 ,Pas këtij pretendimi,ne u ofrojmë klientëve tanë shumë produkte natyrore me cilësi të lartë të perpunimit të Aloe Vera

ALOE VERA DRINKING GEL TRADICIONAL ME MJALTE

1.FURNIZON ME LENDE USHQYESE TE RENDESISHME DHE MBESHTET PERDORIMIN E LENDEVE USHQYESE . 2.MBRON DHE MBESHTET SISTEMIN IMUNITAR. 3.MBESHTET METABOLIZMIN E ENERGJISE . 90% XHEL ALOE VERA +VITAMINE C DHE MJALTE CMIMI: 12.490 LEKE

ALOE VERA DRINKING GEL TRADICIONAL ME MJALTE