Ona beauty LR logo

Health and Beauty më shumë cilësi për jetën tuaj, Produkte 100%🇧🇪 ,Pas këtij pretendimi,ne u ofrojmë klientëve tanë shumë produkte natyrore me cilësi të lartë të perpunimit të Aloe Vera

ALOE VERA DRINKING GEL

•BILANON ELEKTROLITET :SIGURON NJE EKUILIBER TE ELEKTROLITEVE DHE METABOLIZEM TE ENERGJISE . •MBRON LEKUREN :MBESHTET MBROJTJEN E LEKURES AE TRUPIT DHE SIGURON PIGMENTIM NATYRAL TE LEKURES. •MBRON:MBESHTET SISTEMIN IMUNITAR. -85% XHEL ALOE VERA +VITAMINE C, ZINK , MAGNEZ DHE BAKER, SI DHE AÇAI , RRUSH PA FARA , FRUTA PYLLI DHE MJALTE. CMIMI: 13,490 LEKE

ALOE VERA DRINKING GEL