Ona beauty LR logo

Health and Beauty më shumë cilësi për jetën tuaj, Produkte 100%🇧🇪 ,Pas këtij pretendimi,ne u ofrojmë klientëve tanë shumë produkte natyrore me cilësi të lartë të perpunimit të Aloe Vera

ALOE VERA DAY CREAM/ KREM DITE ME ALOE VERA

•PERMBAJTJE E LEHTE DHE PERKEDHELESE PER DITEN. ~ME 50% XHEL ALOE VERA, EKSTRAKT ULLIRI DHE VAJ NGA FARAT E RRUSHIT. ~HIDRATON DHE RUAN HIDRATIMIN NATYRAL TE LEKURES. ~E MBRON LEKUREN NGA NDIKIMI I MJEDISIT. ~LEKURA QENDRON E LEMUAR DHE SHKELQEN. Cmimi : 2.890 LEKE

ALOE VERA  DAY CREAM/ KREM DITE ME ALOE VERA