LR-Elona logo

Produkte Gjermane me baze aloe vera!

Bota e Aromave të femrave

Qoftë në jetë e përditshme, punë apo për një pamje magjepsëse - LR ofron aromën e duhur për çdo rast, e cila ju shoqëron me stil dhe nënvizon në mënyrë ekspresive karakterin tuaj.

Bota e Aromave të femrave