LR-Elona logo

Mirë se erdhët te LR-Elona 😁

"Produkte Gjermane me baze aloe vera!"

Koleksionet

Koleksionet janë një grup produktesh ku kompania dëshiron që ju të përqendroheni.

Kujdesi nga Dielli / Sun Care

Per lekure te shendetshme dhe te mbrojtur nga dielli Çdo lloj lëkure ka nevoja të ndryshme për mbrojtje nga dielli. Nga lëkura e ndjeshme në atë pak ...

Kujdesi nga Dielli / Sun Care

Bota e Aromave të femrave

Qoftë në jetë e përditshme, punë apo për një pamje magjepsëse - LR ofron aromën e duhur për çdo rast, e cila ju shoqëron me stil dhe nënvizon në mënyr...

Bota e Aromave të femrave

Produktet më të kërkuara

Duke u ngarkuar...