Ayslimalbania  logo

Tabletat bazohen në uljen e oreksit Dhe janë shumë efektive, pas pilulës së parë oreksi fillon të ulet, metabolizmi përshpejtohet deri në 18 herë më shumë se pa pilula, depozitat e yndyrës shndërrohen në energji. Pihet çdo mëngjes me stomakun bosh

Ayslim

Produkte bimore me nje cilesi te lart.. Tabletat bazohen në uljen e oreksit Dhe janë shumë efektive, pas pilulës së parë oreksi fillon të ulet, metabolizmi përshpejtohet deri në 18 herë më shumë se pa pilula, depozitat e yndyrës shndërrohen në energji. Pihet çdo mëngjes me stomakun bosh

Ayslim