Ayslimalbania  logo

Mirë se erdhët te Ayslimalbania 🥰

"Tabletat bazohen në uljen e oreksit Dhe janë shumë efektive, pas pilulës së parë oreksi fillon të ulet, metabolizmi përshpejtohet deri në 18 herë më shumë se pa pilula, depozitat e yndyrës shndërrohen në energji. Pihet çdo mëngjes me stomakun bosh "

Koleksionet

Koleksionet janë një grup produktesh ku kompania dëshiron që ju të përqendroheni.

Ayslim

Produkte bimore me nje cilesi te lart.. Tabletat bazohen në uljen e oreksit Dhe janë shumë efektive, pas pilulës së parë oreksi fillon të ulet, metab...

Ayslim

Ayslim herbal

Ingredientet: Kafeine 200mg, L-Tirosine 100mg, Ekstakt nga Aloe Vera 50mg, Rrenje Luleradhiqe 40mg, Ekstrakt Caji Jeshil 40mg, Gjethe Mente 40mg, Gu...

Ayslim herbal

Ayslimwhite

Ingredientet: Kafeine 220mg, Vitamin B3 25mg, L-Tirosine 50mg, Pjeper i Hidhur 30mg, Ekstrakte nga caji Jeshil 15mg, Krom 130mcg Funksioni: Redukt...

Ayslimwhite

ayslimmelts

Ingredientet: Rrenja e bimes konjac 500mg per kapsule (3000mg/dite) Funksioni: Rrit metabolizmin duke rregulluar tretjen e ushqimit, daljen jashte....

ayslimmelts

Produktet më të kërkuara

Duke u ngarkuar...